HTML

Clipperc

Elindult a Clipperc ahol a klipek nem maradnak ítélet nélkül. Minden egyes klippet górcső veszünk és kivesézzük a-tól zs-ig, sőt tovább is. Szóval mindenki vigyázzon, senki sincs biztonságban.

Friss topikok

Címkék

2013.01.02. 23:39 djmarco

VV Éva újabb pofonja a színvonalnak.

Amikor elhatároztam, hogy elkezdem ezt a blogot, akkor tudtam, hogy lesznek nehéz pillanatok is. De azért erre nem voltam felkészülve, ráadásul így elsőre, egy ilyen övön aluli ütést kapni, nem túl kellemes. Na de nézzük, miről is van szó.

FIGYELEM CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! (Bármilyen fizikai vagy lelki sérülésért a blog szerzője semmiféle felelősséget nem vállal. Megtekintés csak saját felelősségre!)

Videó ITT   

Hú hirtelen mennyi kérdésem támadt. Mégis mire számítottak ezzel a videóval kapcsolatban? Sikerre? Vagy amikor elkezdetek forgatni mi volt az alapkoncepció? Ki ez a Barna Barnabás? Miért kellet nekem ezt látnom?...

Na de próbáljuk meg értékelni a látottakat. Az értékelésnél a következő szempontokat veszem figyelembe: Látvány, történet, zenéhez való illeszkedés, és végül az összhatást.

Látvány:  Az benne a legrosszabb hogy ebbe emberek belefektették az idejüket. Persze azért nem túl sokat. Az operatőri munkát nem igazán tudom megítélni, de lehet hogy mindannyian jobban jártunk volna, ha véletlenül a kamerán felejtődik a lencsevédő. A fehér hátteret sem tudom értékelni, az ikeás kanapé viszont szép! DE a srác neon narancssárga gatyájával, és hozzá tartozó zöld inggel nem tudok kibékülni. Ez még egy falunapra is túlzás.

Történet: Ennél még az 5 éves unokatesóm is jobbat talál ki. Srácunk próbálja eladni magát nagy sztárnak, miközben vv Éva vonaglik a kanapén, és néha lökdösik egymást. Ez 0.

Zene kompatibilitás: Ez a klip teljesen olyan, mint a zene. Ugyanolyan semmitmondó.

Összegzés: Talán annyi lenne a legegyszerűbb értékelés hogy: no comment. De én szeretek beszélni, és megalázni másokat. :)  A klip minősíthetetlen, céltalan, semmilyen,vagyis inkább: borzalmas. Egy jó pontja van ennek a videónak. Hogy Éva nem énekel benne. Cserébe viszont megmutatja frissen csináltatott melleit.

A produkció talán elérte az év legrosszabb klipjének járó díjat, pedig még csak január 2.-a van. Ezek után nem lesz nehéz megugrani a lécet, ami a béka hátsója alatt tanyázik valahol.

Osztályzat: 1-es

Most pedig hagy kívánjak mindenkinek Boldog újévet, és ennél sokkal jobb klipeket.

Sziasztok

 

Szólj hozzá!

Címkék: perc VV Éva clipp clipperc bye bye lány Baukó Éva Barna Barabás


A bejegyzés trackback címe:

https://clipperc.blog.hu/api/trackback/id/tr474993174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása