HTML

Clipperc

Elindult a Clipperc ahol a klipek nem maradnak ítélet nélkül. Minden egyes klippet górcső veszünk és kivesézzük a-tól zs-ig, sőt tovább is. Szóval mindenki vigyázzon, senki sincs biztonságban.

Friss topikok

Címkék

2013.01.06. 22:12 djmarco

Mulandó lesz a Mulandó

Újítás, kreativitás, egyéniség, különbözőség. Ezek egyvelegétől lesz egy produkció maradandó. Sajnos ez mai produkciónkra nem mondható el, de először inkább tekintsük meg. 

 

 

E videó egy tökéletes sablon egy hip hop videókliphez. Maximum egy-két dögös maca hiányzik belőle, és kész az átlagos videóklip. E problémától eltekintve azonban egy korrekt klip készült. Na de nézzük egy kicsit részletesebben.

Látvány: Amit látunk, az rendben van. Nagyon jó a vasúti pályaudvaron készült képek, háttérben a naplementével, látszik hogy értett hozzá aki csinálta. Azok a gyárépületek nagyon hangulatosak (mármint a stílushoz). A felüljáróról készült képkockák is nagyon tetszenek, viszont egy-két hely a klipben eléggé semmitmondó. Aki ismeri a környéket, az lehet hogy egy kultikus hely egy egy részét látja, viszont aki nem környékbeli annak elég snassz.

Történet: Nincs. Annyi a jó, hogy az elején lehet látni hogy megérkeznek a srácok, és a végén lévő vágókép is hangulatos.  Ennyi.

Zene kompatibilitás: A szám szövegét nem követi a képvilág, viszont a zene ritmusához a vágások tökéletesen illeszkednek. A refrénben is a két személy egymásnak való passzolgatása jó, és a sebessége még pont nem zavaró. Egy apró pici észrevételem viszont még lenne." A nap lement" című sorhoz jó lett volna betenni a naplementés hátteret.

Összegzés: A klip alatt a "videó:" feliratnál Varga Máté neve áll, ami azt sejteti, hogy nem egy nagy stáb dolgozott a klipen, hanem valószínűleg csak egy kis "amatőr" csapat. Ezt figyelme véve, a videó abszolút jónak mondható. Ha egy kicsit több kreativitás, egyediség lesz, akkor az jelentősen megfogja dobni a videó minőségét, úgyhogy hajrá!

Osztályzat: 3/4

Továbbra is legyetek résen, ugyanis a Clipperc bármikor lecsaphat, addig is, sziasztok.

UI.: várom észrevételeitek, véleményeitek kommentekben.

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene videó klip videóklip clip mulandó clipperc twosztok


A bejegyzés trackback címe:

https://clipperc.blog.hu/api/trackback/id/tr655000553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása